2011 metų keliautojo horoskopas

2011-ieji pagal Rytų kalendorių yra Baltojo metalinio Kiškio (Katino) metai. Jie prasideda 2011 m. vasario 3 d. ir tęsiasi iki 2012 m. sausio 23 d.

Kiškis – atsargumo, taikingumo, geros klausos simbolis. Kinams būna didelis džiaugsmas, kai šeimoje gimsta Kiškis. Šis Zodiako ženklas laikomas visų laimingiausiu. Sakoma, jog jam nulemtas ilgas gyvenimas. Kiškis sykiu ir vienas iš keliautojų seimyniniai-kupini-meiles-kiskio-metai.jpgglobėjų, tad šie metai visiems keliauninkams bus pakankamai palankūs. Kiškis vaisingumo, ramybės, meilės simbolis, tad kas dar abejoja teikiamais šeimyninio gyvenimo malonumais ir privalumais, šiais metais pats laikas suskubti. Kiškiai romantikai, visos tuoktuvės šiais metais žada ilgą, laimingą ir tvirtą vedybinę sąjungą. meile-ir-atvirumas.gif

Kiškiai – ypač mieli, jautrūs, švelnūs bei ištikimi žmonės. Kiškiai žino, kaip susidoroti su problemomis. Jie ne tik duoda gerų patarimų, bet mielai suteikia ir praktinę pagalbą. Kiškiai verčiau linkę pasikliauti patys savimi, nei kitais. Jų gyvenimas dažniausiai būna sėkmingas, lydimas laimės. Pažiūrėkime, ką šiais metais mielasis Kiškis žada mūsų keliautojui.

Kokių kelionių šiais metais laukti Ožiaragiui?

Šiais metais Ožiaragis globos šias šalis: Lenkiją, Egiptą, Izraelį, Lietuvą, Prancūziją, Suomiją, Estiją.
Gamtovaizdis: uolos, tarpekliai, kanjonai, kriokliai, upės.
Šie metai Ožiaragių atmintyje išliks ilgai. Bus suteikta unikali galimybė pasireikšti visai jų charizmai, pakilti į naują socialinį lygį ir gauti uždirbtus dividendus ir pripažinimus. Darbo bus labai daug. Naujiems savo projektams reiktų kruopščiai ruošti dirvą, ryšius ir įrankius. oziaragis.jpgVisų svarbiausia susiskirstyti prioritetus. Juk, be niekada nesibaigiančių darbų, jau kuris laikas Jupiteris šiam ženklui suteikia nuostabią progą „čia ir dabar” pajusti gyvenimo skonį ir į savo darbinį gyvenimą įnešti kuo daugiau įvairovės. Ožiaragiai kelionėms, kaip ir bet kuriam kitam įvykiui, ruošiasi labai kruopščiai ir rimtai. Neretai šio Zodiako ženklo nariai kelerius metus lieka ištikimi pasirinktam prabangiam kurortui. Tikri Ožiaragiai nuoširdžiai džiūgauja, jeigu gali poilsiauti su šeima ar gerais bičiuliais. Jie domisi kitų šalių istorija, literatūra, menu ir kita kultūra, dažnai visa galva pasineria į kolekcionavimą. Bet ir paprastas užmiesčio namelis, kur galima pasėdėti prie kamino draugų ratelyje, gali Ožiaragiams tapti puikia poilsio bei jėgų grąžinimo vieta. 2011 m. jie trokš garbės ir šlovės, bet kartu atsiras didžiulis noras auklėti kitus. Kad ir kaip ten būtų, iki rudens būtina pasistengti negriauti tradicijų, tarp jų ir susijusių su kelionėmis. Ožiaragiai turėtų traukti ilsėtis į gamtą, važiuoti prie jūros, pasileisti Kuršių nerija, judėti prie Aukštaitijos ežerų. Gamta – didžiausias Ožiaragių energijos šaltinis. Jie poilsiauja ten, kur galima vaikščioti arba važinėti dviračiu. Beje, labai tinka šio ženklo atstovams poilsiauti kalnuose. Neretai jie tampa tikrai puikiais alpinistais.
Kokių kelionių laukia Vandeniai?
Šiais metais šis poetiškas Zodiako ženklas globoja šias teritorijas: Italija, Lietuva, Bulgarija, Birma, Mongolija, Graikija.
Gamtovaizdis: dykumos, stepės, kalnai.
Pasiruošimu kelionėms Vandeniai per daug nesirūpina, gali staigiai susiruošti, žaibiškas vietos pakeitimas jiems jokių keblumų nesudaro. Svarbiausia, mestelti idėją, o toliau tik pirmyn! Keliauti jie gali vieni, gali su šeima, gali ir su draugais. Šiais metais Vandeniams viskas eisis kaip iš pypkės. 2011 m. Vandeniams didelę įtaką turės jo didenybė atsitiktinumas. Kelionę jie gali tiesiog laimėti konkurse, reklaminėje akcijoje ar tradicinėje „Vivattur” mugėje Vilniuje, kur bus išparduodamos kelionės. Tad Vandeniams labai naudinga domėtis visomis akcijomis atrakcijomis. Maksimalų poilsį ir malonumą šio Zodiako ženklo atstovai patiria keliaudami judriai.vandenis.jpg Tai gali būti ir kelionės jūra, traukiniu ar paprasčiausios autobusinės kelionės pasileidžiant išsyk per keletą šalių. Netgi poilsiaudami Kuršių nerijoje, Egipte, Turkijoje ar Ispanijoje, jie stengiasi kuo daugiau atlikti pažintinių žygių, sudalyvauti kuo daugiau ekskursijų. 2011 m. Vandenis ypač sutvirtės fiziškai ir dvasiškai. Pirmenybę teiks originalumui, drąsumui, išskirtinumui. Vandenis nemėgsta būti įrėmintas. Šią laisvą asmenybę traukia originalios pramogos – skrydis oro balionu, šuolis su parašiutu, nardymas, čiuožinėjimas vandens slidėmis, jėgos aitvarai, parasparniai. Plačių pažiūrų Vandeniui tiesiog būtina viską išbandyti, patirti, suprasti ir atminti.
Kokios kelionės laukia Žuvų?
Žuvys šiais metais globoja šias šalis: Monakas, Tailandas, Ispanija, Lietuva, Portugalija, Malta.
Gamtovaizdis: derlingos žemės, laukai, pievos.
Jeigu Žuvys mąsto apie permainas, šie metai joms pateiks daugybę galimybių save išmėginti pačiuose įvairiausiuose vandenyse. Žiema ir pavasario pradžia pasirodys itin intensyviu periodu, kai be jokio poilsio jos galės generuoti margiausias idėjas kolektyve, draugų rate ar šeimoje, įkvėpdami visus užsiimti kažkuo perspektyvesniu nei iki šiol. Renkantis kelionę gali būti šiokių tokių svarstymų, nes pačios Žuvys vengia priiminėti sprendimus, geriau viską paskiria organizuoti savo kelionių partneriui. Itin didžiulę reikšmę šio ženklo atstovai skiria patogumams,zuvys.jpg komfortui, ramybei ir galimybei patirti estetinį pasimėgavimą. Kelionės metu savo vaikams leidžia viską, kas nėra labai gerai, bet griežtumo Žuvys nemoka išreikšti. Egzotinės šalys, ekstremalios turizmo rūšys, tolimos kelionės teikia joms pasitenkinimą. Neįprastų kelionių pasirinkimas stebins Žuvų draugus visus 2011 m. Šio Zodiako ženklo kelrodė žvaigždelė kvies aplankyti pačius tolimiausius planetos kampelius. Itin tiks poilsis kalnuotose vietovėse – Alpėse, Karpatuose, Tatruose, Uralo kalnuose, Altajuje ar Pamyre. Šiais metais Žuvims bus sėkmingas tiek žiemos, tiek vasaros poilsis. Joms verkiant reikės kontrastų ir galimybių išbandyti save. Jeigu yra tik galimybė, poilsį reiktų dalyti į dvi dalis – žiemą praleisti kalnuose slidinėjant, o vasarą patraukti prie jūros. Poilsiaudamos Žuvys labiausiai mėgsta svajoti, pabūti vienumoje prie ežero ar upės, parke, eiti į koncertus. Atostogaudamos stengiasi naršyti savo sielos užkaborius, tad lankymasis bažnyčioje ar pabuvimas vienuolyne tiesiog būtinas šio ženklo nariams.
Kokie šie metai bus keliauninkams AVINAMS?

Šalys, kurias globoja Avinai 2011 m: Afrika, Vietnamas, Danija, Kazachstanas, Meksika, Kalmukija, Turkija, Egiptas, Urugvajus, Lietuva.
Gamtovaizdis: dykumos, savanos, stepės.
Įkvepiantys ir nauji planai Avinus užgrius jau nuo pat vasario pradžios. Šį mėnesį ypač bus sėkmingos artimos kelionės, slidžių žygiai („Snaigė” šiais metais kaip niekada puiki), iškylos gamtoje. Saulės ir Mėnulio užtemimai vasario 7 ir 21 d. sudėlios visus taškus ant „i” toje gyvenimo dalyje, kuri susijusi su neįgyvendintomis svajonėmis ir projektais. Draugai visada bus šalia. Nors išbandyti, kuris čia draugas tikras, kuris ne, geriausia žygiuose. Ir ypač kalnų. Avinai kelionėms ruošis itin intensyviai. Šio ženklo atstovui geriausia leisti atostogas su šeima, vaikais ar gera draugų kompanija. avinas.jpgJie turėtų dalyvauti sporto renginiuose, lankyti įdomias vietas, periodiškai vykti į ekskursijas, egzotinius renginius, žaisti preferansą, bilijardą. Tingus voliojimasis paplūdimyje taip pat bus naudingas – kūnas pailsės. Turkija, Egiptas kur galima derinti paplūdimio poilsį su pažintiniais tikslais, taip pat itin palanki Avinams atsipalaidavimo forma. Žvaigždės Avinams lemia ne tik puikų poilsį, bet ir keletą kurortinių romanų. Tiesa, kovą-balandį per daug ieškoti meilės nuotykių Avinams nepatariama.

Kur 2011 m. keliaus darbininkas JAUTIS?
Teritorijos, kurias 2011 m. globos šis stiprus ženklas: Austrija, Lietuva, Balis, Bulgarija, Ukraina (Krymas), Šveicarija (kalnuotoji šalies dalis).
Gamtovaizdis: derlingos žemės, pilnos žydinčių sodų ir gėlių.
Šie metai Jaučiui tiesiog kaip užsakyti, viskas eisis į gerą, viskas taisysis, kas Tigro metais šiek tiek pašlijo. Ir, svarbiausia, šie metai suteiks Jaučiams tvirtą pagrindą po kojomis. Turėtų padidėti pajamos, todėl jie galės leisti sau daug daugiau pramogų nei praėjusiais metais. Jaučiai gali drąsiai ruošti dosnumo šventę visiems, kuriuos myli. Kelionėms Jaučiai ruošiasi kruopščiai. Poilsio kaina jiems labai svarbi, bet daug daugiau dėmesio šio ženklo atstovai skiria komfortui, ramybei ir galimybei gauti estetinį pasitenkinimą. Neretai Jaučiai siekia aplankyti savo artimuosius arba paprasčiausiai širdžiai mielas vietas. 2011 m. Jaučiams nerekomenduojama keliauti labai toli nuo gimtųjų vietų.jautis.jpg Jie drąsiai galėtų patraukti prie Juodosios jūros – į Krymą, taip pat į Latviją, Estiją, Suomiją. Ypač aktyviai ir daug keliaus po Lietuvą, nes tik gimtoje šalyje konservatyvusis Jautis gali pailsėti be jokių stresų. Čia menamas kiekvienas akmenėlis, su kalbėsena jokių problemų nebus ir nuo aklimatizacijos kentėti nereikės. Geriausia Jaučiams šiais metais pabūti tyloje kur nors prie jūros (puikiai tinka Kuršių nerija ar laukinis Latvijos pajūris), apsistoti vienoje vietoje, viešbutyje su visais įmanomais patogumais. Jaukumas ir neskubumas, vaizdingos vietos su šalimais esančiais muziejais ir kultūros centrais, galimybė įvertinti grožį, elegantiškumas, gyvenimo stilius, nacionalinės virtuvės paslaptys – štai kas būtina Jaučiui 2011 m.

Kas 2011 m. žadama DVYNIAMS?
Šalys, kurias 2011 m. globoja šis ženklas: Kanada, Kinija, Korėja, Japonija, Lietuva, Italijos kalnų slidinėjimo kurortai. Gamtovaizdis: uolos, kalnai , stepės, tarpekliai
Dvyniai neturėtų švaistyti laiko vėjais nuo pat metų pradžios ir turėtų pasistengti kiek įmanoma greičiau savo planus imti įgyvendinti. Jų kelionių kursas šiuo laiku bus aktyviai koreguojamas ir vasario mėnesį jau reikia žinoti savo preliminarius planus 2011 metams. Nauji įspūdžiai ir galimybės jiems atsivers tolimose kelionėse ir komandiruotėse. Paprastai Dvyniai kelionėms rengiasi kruopščiai, stengiasi surinkti kuo daugiau informacijos kur nors iškeliaudami. Šio ženklo atstovai smulkiai apsvarsto, ką jie norėtų pamatyti. Dvyniai linkę gerai praleisti laiką su draugais (kaimynais, giminėmis).dvyniai.png Su jais galima paplepėti pačiomis įvairiausiomis temomis. Šiais Kiškio metais Dvyniams reikia atsisakyti visko, kas sena ir kas neleidžia judėti į priekį, tapti lyderiu ir pasiekti profesinių aukštumų. Jei, tarkim, Dvynys yra žurnalistas, o tarp Dvynių labai daug žurnalistų (juk oro ženklas!), jis turės tapti žurnalistikos meistru. Kuo savarankiškesni Dvyniai tampa, tuo ryškiau pasireiškia jų individualumas, išskirtinumas, tuo glaudesni ryšiai su šeima. Būtent šeimyninis poilsis, kelionės su vaikais, tėvais ar sutuoktiniu bus palankiausi Dvyniams 2011 m. Taip pat šie metai atvers puikių galimybių vidinei koncentracijai, pirmą metų pusę Dvyniai aktyviai lankysis Šiaurės Europos šalyse. Dvyniai keliauja aktyviai ir dažniausiai vyksta į pažintines keliones. Jie mėgsta kalnus, turistinius žygius po miškus, baidarėmis ir pan. Aktyvus, laukinis turizmas Dvyniui tiesiog būtinas. Tik reikia priminti, kad ilgi pėsčiųjų žygiai, kaip, tarkim, Radvilų žygiai, kur nueinama per dieną iki 70 km, vargiai bus labai malonūs. Dvyniai paprastai yra sportiški, aktyvūs ir greiti kaip žaibas. Jų visur pilna, jie viską žino, jie visur buvo, jie viską išbandė. Šoko ir su parašiutu, nėrė su į jūrų gelmes, lipo į kalnus, skriejo su „britva”. Bet jie moka ir pasėdėti, pabūti vienumoje. Jiems toks pasibuvimas su savimi taip pat svarbus, kaip ir pasiautimas šauniame draugų būryje.
Kur šiais metais keliaus VĖŽYS?
Šalys, kurias šiais metais globoja Vėžys: Turkija, Kroatija, Lietuva, Australija, Abchazija, Juodkalnija.
Gamtovaizdis: derlingos žemės, vaizdingi peizažai.
Vėžiui kelionėms reikia gero postūmio, įsibėgėjimo. Nors tam tikros emocinės būklės Vėžiai gali itin greitai pajudėti iš vietos. Keliauti geriausia su šeima. Jeigu vaikus paliks namie, labai gailėsis dėl šio savo poelgio vėliau. 2011 m. Vėžiams bus įdomūs naujomis patirtimis, pažintimis su pačiais įvairiausiais žmonėmis. Tad būtų labai protinga kuo mažiau sėdėti namuose. Ir nors savo komfortiškumu spinduliuojančius namus Vėžiai vertina labiausiai, jiems taip pat svarbu nauji įspūdžiai, bendravimas, kurie padės atsinaujinti ir smagiau judėti į priekį savo idealo link. Beje, kiekvienas išvažiavimas ir sugrįžimas Vėžiui padės iš naujo pažvelgti į savo būstą, vėl jį švarinti, tobulinti ir visaip kitaip gražinti. Išvykusių kuriam laikui iš namų Vėžių labai pasiilgsta namiškiai, nes jie geroji namų siela. vezys.jpgTigro metais šiek tiek buvo pašliję santykiai su artimaisiais, tad šiais metais viskas pasitaisys. Vėžiai mylės ir juos labai mylės. Jie su malonumu šeimininkaus virtuvėje, nes kurį laiką per kelionių gausą teko tenkintis tik viešbučio maistu. Vėžiai puikūs kulinarai. Bet kokiame žygyje lauko sąlygomis patys geriausi budėtojai su šaukštu už ausies būtent jie. Geresnių maisto specialistų už juos vargiai besurasi. Vėžiai šiais metais būtinai keliaus prie jūros – panirs į bangų mūšą, pabus su savimi ir ošiančia jūra. Daug maudysis, plaukios valtimi, jachta, vyrai rinksis žvejybą, kur iš ką tik pagauto laimikio pagamins gardžiausią patiekalą pasaulyje. 2011 m. Vėžiams savišvietos, asmeninio tobulėjimo laikas. Gali drąsiai rinktis pasiūlymą išsilavinimą įgyti užsienyje. Ištisus metus (išskyrus kovą) bus palankios pažintinės, kultūrinės išvykos, verslo kelionės į Ameriką, Australiją, Kanadą, Naująją Zelandiją, Kiniją. Žinių kaupimas bus geriausias pagrindas, nuo kurio galės atsispirti ir pakilti į aukštumas.
O kur keliaus karalius LIŪTAS?
Teritorijos, kurias šis žvėrių karalius valdys šiais metais: Vengrija, Ispanija, Lietuva, Italija, Kipras, Prancūzija, Norvegija.
Gamtovaizdis: žaliuojantys miškai, šilta jūra.
Pasiruošimas kelionėms vyksta ramiu režimu, nes visą organizacinį darbą Liūtai patiki kitiems. Keliauti linkę su visa šeima, vaikais. 2011 m., ypač pirmoji jų pusė, Liūtams bus gana sėkmingi. Metų pradžioje Liūtai demonstruos kantrybę ir savidiscipliną, aiškumą ir mąstymo tikslumą, praktiškumą ir metodiškumą, organizacinį talentą, sugebėjimą valdyti, mokėti dirbti vardan vaikų, artimųjų ir pagaliau savo garbės. O pastaroji jiems labai svarbi. Atsargumas ir apdairumas garantuoja gerą sveikatą. Bet viskas pasiekiama sunkiu darbu. Vasara palanki kelionėms, susijusioms su sveikatos stiprinimu. Pavyzdžiui, sveikatinimo kelionės į Šveicariją arba Norvegiją pakvėpuoti grynu kalnų oru, pavaikščioti kalnų takeliais. liutas.jpgLiūtui – vandens procedūros, purvo vonios, kosmetiniai makiažai ar tiesiog jūros vandens ir pietų saulės derinys kaip niekada tiks šiais metais. Bet kuris Pietų kurortas teigiamai veiks jų sveikatą. Nepatartina keliauti į Azijos šalių, Ramiojo ir Indijos vandenyno pakrančių kurortus. Liūtai mėgsta sportinius žaidimus, rungtynes, lankosi teatruose, karnavaluose, klubuose ir lošimo namuose. Šio ženklo atstovams, kaip ir Dvyniams, tiesiog būtina visą laiką jaustis dėmesio centre, įsisukti į patį veiksmo sūkurį. Liūtai dievina aktyvų poilsį, jie azartiški, ypač jei įsitikinę, kad į juos nukrypę susižavėjusių draugų žvilgsniai. Tokiu savo tvirtu ir kryptingu vidumi Liūtai gali nuversti kalnus, ištisas dienas dirbti sode, lakstyti po miškus. Juk jis žvėrių karalius, o karalius visada turi jaustis puikiai ir atrodyti.
Kur šiais metais keliaus MERGELĖ?
Šalys, kurias 2011 m. globos šis ženklas: Vokietija, Baltarusija, Čekija,Lietuva, Juodkalnija, Anglija. Gamtovaizdis: miškeliai, laukai, pievos, kalneliai.
Pasiruošimas kelionėms – svarbus ir rimtas veiksmas, nemėgstantis skubos ir lėkimo. Mergelė viską planuoja iš anksto, apskambina visas turizmo agentūras, lygina kainas, renkasi renkasi…. Mergelės užimtos idealo paieškomis, ir nė viena, net smulkiausia detalė neprasprūs pro jos akis. Viskas svarbu: viešbučio aplinka, kambario apstatymas, aptarnavimas. Galimas variantas ir toks – maksimalus paprastumas, kuomet jauni šio ženklo atstovai mielai gyvena palapinėse, verda valgį ant laužo ir mėgaujasi aplinka, primenančia laukines keliones su nutrūktgalviškais nuotykiais. 2011 m. imsis atsakingos veiklos, pavyzdžiui, kruopščiai tobulins šeimos lizdelį.mergele.jpg Ir keliavimas šiais metais bus prasmingas – keliaus po gražiausias Lietuvos vietas, lankys gimines, tėvus, stiprins savo sveikatą, norės kuo daugiau sužinoti, pažinti, ekologija bus labai svarbi. Šiais metais laikas tvarkytis savo sodybą, sodą, būti kuo daugiau su šeima gamtoje. 2011 m. kelionės atspindės naujausius pomėgius – gamtovaizdžio kūrimą, peizažo dizainą, grybavimą, uogavimą ir kitas miško atrakcijas. Nors Saturnas žada sudėtingus metus, tačiau šie metai Mergelėms bus švelnesni nei praėjusieji Tigro metai. Lengvai prisitaikys prie neįprastų sąlygų, jei bus kantrūs, įžvalgūs ir nusiteikę kontaktuoti – visa aplinka prisitaikys prie Mergelių įgeidžių. Mergelėms svarbiausia susirasti nuostabų gamtos kampelį, kur galėtų ramiai leisti laiką su savo mylimiausiuoju, kartu mėgautis kelionių vėjais, visai šalia atrasti įdomybių ir veiklos. Nuostabus pasaulis yra čia pat, tik gal retkarčiais mes esame užsimerkę ir jo nematome. Vyresnio amžiaus Mergelėms dar vienas žingsnis link tobulybės bus poilsis kokiame prašmatniame kurorte. Kelionėms ir turizmui puikiai tiks ramus, tolygiai plaukiantis poilsis, kaip, tarkim, paplūdimiai, kur bus galima atsipalaiduoti. Tinkamos kelionės į Egiptą (pavyzdžiui, turai Nilu), ramus poilsis Turkijoje, Arabų Emyratuose, prie Negyvosios jūros. Į tokias keliones geriausia leistis vėlyvą pavasarį arba pirmą rudens pusę.
Kur šiais metais keliaus energingosios Svarstyklės?
Svarstyklės globoja šias šalis: Austrija, Tailandas, Malaizija, Lietuva, Kinija, Japonija, Indija.
Gamtovaizdis: smėlis, laukai, pievos, miškai, kalvos.
2011 m. darna jausis visose Svarstyklių gyvenimo srityse, ypač buityje, namuose, darbe. Visiškai tikėtina, kad norint keliauti nereiks niekur toli važiuoti. Įdomių, neatrastų vietų patyrinėti Svarstyklės ras ir visai šalia namų. Tai ypač aktualu žiemą. Šiuo metu tikrai netrūks įspūdžių ir nuostabių, sėkme alsuojančių posūkių. Idėjų, kurių atsiras šiais metais, pakaks dar ilgai. Šiais metais Svarstyklių kelionėms nemažą įtaką darys sutuoktinis, kurio nuomonė apie atostogų vietą bus labai reikšminga. Svarstyklėms labai svarbi partnerystė, jos romantikės ir nori džiaugtis pasaulio grožiu su savo mylimuoju. Į kelionę reiktų pasiimti ir vaikus, tegu jie džiaugiasi nuostabiu pasauliu kartu. svarstykles.jpgSvarstyklės – estetės: grožis, poezija, menas joms labai svarbu, tad kelionėse kultūrinė programa tiesiog būtina. Jei prasitartumėte Svarstyklėms, kad kelionės – vėjais paleistas laikas, jos jūsų niekaip nesuprastų. Bet kurios kelionės bet kokia kryptimi – Europos miestai, Čekijos pilys, Norvegijos fiordai ar Lietuvos gražiausios vietos – nepaliks jų abejingų. Ypač palankios verslui, kūrybai ir poilsiui bus metų pirmo pusmečio kelionės. Svarstyklėms nerekomenduojama šiais metais vartaliotis paplūdimyje ir kepintis kokiose nors karštose užjūrio šalyse, nes didžiulė tikimybė pasigauti kokią nors egzotinę bacilą ar perkeisti saulėje. O ir šiaip degintis nėra labai sveika. Geriau tegul jos netiki ryškiais, šaukiančiais reklaminiais lozungais, spalvingais turizmo agentūrų katalogais, siūlančiais egzotinį poilsį. Šiais metais Svarstyklių devizas – stabilumas ir tradicinės poilsio vietos. Svarstyklėms svarbiausia susirasti gražų gamtos kampelį, kur būtų jauku, miela ir juntama darna. Tad patartina atostogauti gamtoje, dalyvauti kultūriniuose renginiuose, pakeliančiuose dvasią. Visais šiais Kiškio metais Svarstyklės tiesiog džiaugsis malonia kelionių atmosfera.

Kokios Skorpiono kelionės šiais metais?
Skorpionas šiais metais globoja šias šalis: Šveicarija, Slovėnija, Ukraina, Norvegija, Kaukazas, Lietuva.
Gamtovaizdis: derlingos žemės, laukai, upės, kalnai, sniegynai.
Šio ženklo atstovui bus išties sėkmingi metai, nes galės įgyvendinti daugelį savo idėjų ir planų. Jų įtaka draugams stipriai išaugs, kaip ir unikali savybė pritraukti reikiamus ryšius bei būdus įkūnyti savo projektams. Į keliones Skorpionas ruošiasi labai energingai, skiria daug dėmesio finansiniams klausimas. skorpionas.jpgRinkdamasis poilsio vietą orientuojasi į prestižines ir ekologiškas vietas. Mėgsta gerus viešbučius. Keliaudamas su vaikais, labai juos prižiūri. 2011 m. išsiplės Skorpiono materialinės galimybės, tad galima padaryti sau šventę ir pakeliauti po Slovėniją, pamatyti Lofoteno salas ir pasakiškus Norvegijos fiordus. Keliaus jie šiais metais ir po Prancūziją, Angliją, Italiją. Ypač jų laukia Tūkstančio šypsenų šalis – Tailandas. Bus labai įdomu ir karšta visomis prasmėmis. Kelionės metu Skorpionai rūpinsis savo figūra, daug sportuos, nevengs ekstremalių užsiėmimų – kils parasparniais ar plauks Himalajų kalnų upėmis. Labai tikėtina, kad šiais metais įlips į patį aukščiausią Europos kalną – Elbrusą.
Kokias keliones šiais metais rinksis šaunusis Šaulys?

Šiais metais šis ženklas globoja šiuos kraštus: Australija, beveik visos arabų šalys, Graikija, Kinija, Prancūzija, Indija (Goa),Tailandas, Lietuva.
Gamtovaizdis: slėniai, kalnai, plokščiakalniai.
Šauliai kelionėms ruošiasi su didžiuliu entuziazmu, nors kai kada priima skubotus sprendimus. Poilsiauti mėgsta su visa šeima, vaikams kelionėse stengiasi duoti viską, kas geriausia. Neretai ir palepina. Mėgsta keliauti, bet neretai atsiprašo nuo žygių, medžioklės ar žvejybos, jodinėjimo. Vertina draugiškus pasisėdėjimus, negaili pinigų pobūviams, kad būtų smagu draugams ir sau pačiam. Planai 2011 metams kiek įmanoma bus derinami su galimybėmis, bet kelionių tematika kuriam laikui gali dingti iš Šaulių planų, prarasdama savo aktualumą. Teks plėšytis tarp kelių projektų, pirmiausia reikės išspręsti finansinius klausimus. Jeigu Šauliams pavyko pasinaudoti puikiomis praeitų metų galimybėmis, įspūdžių tikrai pakaks ilgam. saulys.jpgSavo kelionių nuotaikomis dar ilgai dalinsis su savo draugais ir jų pakaks dar ne vieniems metams į priekį. Beje, patys įdomiausi atsiminimai išlikę iš netikėtų likimo išdaigų. Šauliams svarbiausia kelionėse kuo daugiau pažinti kitų kultūrų, apkeliauti kuo daugiau šalių, kuo labiau praplėsti savo akiratį, patirti naujų įspūdžių. Šauliai mėgsta aktyvias poilsio formas, nevengia iškylauti užmiestyje. Šiuo periodu reikia atsakyti į klausimą, kas svarbiausia – darbas ar namai – ir kiek pavyko šias sritis suderinti. Šauliai daug keliaus su šeima, vyks į pažintines keliones.

Parengė Septynžvaigždininkas Nikodama

DALINTIS