2010 keliautojų horoskopas


Pagal kinų kalendorių 2010 m. vasario 14 d. prasidės Baltojo Metalinio Tigro metai. Taigi visi mes, netgi darboholikai ir namisėdos, šiais metais keliausime, įveiksime aukščiausias viršukalnes, nersime į giliausius vandenynus. Tigras – labai stiprus, ištvermingas, kartu labai judrus, nenustygstantis vienoje vietoje, viskuo besidomintis gyvūnas. Per dieną jis gali įveikti didelius atstumus. Tigras simbolizuoja energiją, jėgą ir greitį.
baltojo-tigro-metai.jpgŠis gyvūnas – tikras keliauninkų globėjas. Jo metais gimė daugelis žymių keliauninkų (tarp jų ir Markas Polas). Norime mes to ar nenorime šis nuostabūs galiūnas savo neišsenkančia energija, nuotykių dvasia įkvėps mus leistis į naujus žygius ir pasiekti neatrastus horizontus.
Avinas (03.21-04.20)
Vasario 14 d. įžengsiantys dryžuoto Tigro metai Avinams žada daug kvapą gniaužiančių nuotykių ir staigmenų staigmenėlių! Šiais metais jie realizuos tai, ko nespėjo realizuoti praėjusiais metais. Ambicingi šio ženklo atstovai imsis iniciatyvos ir pasieks neįtikėtinos sėkmės. Naujos idėjos bemaž kas akimirką lankys Avinus ir visus planus jiems nesunkiai pavyks įgyvendinti. Šiais Saulės metais (Tigras valdys šiuos metus) Avinai tiesiog nardys meno ir mokslo lauruose. Šie metai bus pažangos, tobulėjimo ir naujų siekių, kurie atvers naujus kelius visiems dar besiblaškantiems šio ženklo nariams, metai. Avinams teks pakeliauti po Vidurinės Azijos šalis, galbūt net įveikti visą legendinį Šilko kelią. Taip pat palankios kelionės į Skandinavijos šalis (Daniją, Norvegiją, Švediją).
Jautis (04.21-05.20)
Tiesmukiškas, praktiškas ir pragmatiškas Jautis šiais metais bus kaip niekada stabilus. Šie aktyvūs šuoliuojančio Tigro metai padės Jums išpildyti planus, kuriuos jau štai kelerius metus ruošiatės įgyvendinti ir kurie Jums neduoda ramybės. Jums pasiseks, jei vadovausitės ne tik instinktais, bet ir klausysite proto. Jau šiais metais tikrai būsite pastebėti darbe ir apdovanoti pagal nuopelnus. tigro-metai-2010.jpgNiekas nepraslys pro Visatos Akį – tuo būkite ramūs. Nuo pavasario atsiras papildomas pajamų šaltinis. Jus pradės gerbti net konkurentai, o draugai Jums skirs daug daugiau dėmesio nei ligi šiol. Aplankys naujas įkvėpimas ir tikėtina ilgai laukta Meilė. Netgi į politiką ir verslą įtraukti Jaučiai šiais metais sulauks gerų rezultatų. Pati didžiausia sėkmė laukia tų, kurie stengsis padėti savo artimiesiems, palaikyti, lankyti juos, teikti jiems džiaugsmą ir buvimo sykiu Dovaną. Šie Tigro metai Jaučiams padovanos daug teigiamų emocijų, bus palankūs finansiškai, pagaliau jie galės išpildyti savo seną svajonę – aplankyti Pietų Ameriką (Peru, Boliviją, Čilę) arba į Ispaniją ir Prancūziją.
Dvyniai (05.21-06.21)
2010 metai Dvyniams – labai permainingas laikas. Jie labai jaudinsis, kol pripras prie naujų pokyčių. Šuoliuojančio, vienoje vietoje ilgam neapsistojančio Tigro metai bus ypač sėkmingi judriems Dvyniams. Jei jie susiims ir apsikaustys atkaklumu ir kantrybe (o tai Dvyniams nelengva!), Tigro metai suteiks galimybę pasiimti sėkmę ir pajamas, laimę šeimoje ir karjerą…. Dvyniai tigras-keliautoju-globejas.JPGsusigrąžins tai, ką prarado praėjusiais metais. Jie galės kelti vestuves, įsigyti naują būstą ar pradėti plėtoti verslą. Tie, kurie ketina keliauti, tegul nesijaudina. Kelionės metu ne tik pailsės, bet ir patirs naudos. Visi šių metų įvykiai bus susiję su tolimomis šalimis, kultūromis ir svečiais iš užjūrio valstybių. Palankiausios šių metų kelionės į Tolimuosius Rytus (Kiniją, Korėją, Tailandą ir Japoniją) ir Europą (Prancūziją ir Italiją).
Vėžys (06.22-07.22)
2010 metai bus išskirtiniai visiems Vėžiams. Jie atneš daug gerų žinių ir pasufleruos, ką toliau veikti, kai nepainiai pragyventi šiuos metus su džiugesiu ir meile širdyje. Gimusieji po šiuo ženklu bus stebėtinai hiperaktyvūs darbuose ir be galo energingi meilės reikaluose. Vėžiai su neįtikėtinu įkarščiu stengsis megzti kontaktus ir atrasti naujų nišų savo veiklai. Šiais metais palanku realizuoti visus savo planus. Vėžiai turės pakankamai jėgų įgyvendinti visas savo svajas. Šie metai ryškūs ir dosnūs įvykių.keliautoju-globejas-tigras.JPGPuikiai seksis Vėžiams menininkams. Tinkamas metas atskleisti naujus savo jausmus, kurti šeimą. Džiaugsmą ir malonumą teiks net mažiausios smulkmenėlės, tad metai emociškai bus labai turtingi. Žvaigždės siūlo Vėžiams šiais metais būtinai išmėginti ką nors nauja, atverti naujus savo talentus ir galimybes. Tinkamiausios kelionės į Indiją, Maroką, taip pat Portugaliją, Italiją ir Ispaniją.
Liūtas (07.23-08.23)
2010 metais Liūto laukia kvapą gniaužiantys įvykiai. Anot visatą skrodžiančių planetų, šiais metais Liūtas visais įmanomais būdais sieks iš gyvenimo to, kas geriausia, ir tigras-viskam-pasirenges.jpgstengsis įgyvendinti visus savo planus, tik reikės ryžto, valios ir Dangaus globos, visiško atsidavimo. Tad teks rizikuoti. Emocinis gyvenimas virte virs. Jie būtinai turės pasirinkti, kokiu keliu toliau eiti ir kas jiems labiausiai prie širdies. Visas tolesnis Liūtų likimas priklausys nuo to, ką jie pasirinks. Netikėta pažintis ar atsitiktinis susitikimas gali iš esmės pakeisti šio Zodiako ženklo atstovo gyvenimą. Liūtai turi būti dėmesingi net smulkmenoms. Žvėrių karalių visur lydės sėkmė, nes pati Saulės deivė Amataresu šiais metais nušvies Jiems kelią. Šiais metais Liūtams palankiausia keliauti į Skandinavijos šalis. Jie būtinai turėtų aplankyti Norvegijos fjordus. Amataresu globos ir keliaujančius į Tailandą, Vietnamą ir Malaiziją.
Mergelė (08.24-09.23)
2010 metai Mergelėms atneš išties įdomių permainų. Šio ženklo atstovams pavyks paimti iniciatyvą į savo rankas. Šiais metais jie perkainos vertybes. Peržvelgs daugelį planų ir norimų rezultatų pasieks gerokai mikliaunaujieji-tigro-metai-2010.JPG nei anksčiau ir išeikvos mažiausiai energijos. Palankūs metai vedyboms. Šie Tigro metai Mergeles ves ne tik į kitus miestus ir svečias šalis, bet ir link naujų žinių, perspektyvų, naujų galimybių horizontų. Pats laikas imtis naujos veiklos, pvz. megzti, perskaityti knygą, išmokti užsienio kalbą ar kokį netikėtą patiekalą pakepti. Pažinsite naujas kultūras, lankysite svečias šalis – Kiniją, Prancūziją ir Balkanų šalis.
Svarstyklės (09.24-10.23)
Svarstyklėms 2010 metais eisis viskas kaip iš pypkės. Tokių sėkmingų metų kaip šie jau seniai jos neregėjo. Svarstyklės ne tik skins ilgą laiką puoselėtų vaismedžių vaisius, bet ir padės galingus pamatus ateičiai. Darbe jų lauks gausybė sėkmių. Šiais Tigro metais nebus jokių abejonių, kad Svarstyklės eina teisingu keliu. Versle papūs palankūs vėjai, finansiškai jos jausis tvirčiau ir geriau nei kada anksčiau. Diplomatiškosios Svarstyklės užmegs santykius net su pačiais nesukalbamiausiaisbaltasis-tigras-2010-m.JPGžmonėmis. Tigras žada, kad Svarstyklėms šie metai bus pelningi ir kaip niekada pinigingi. Leidėjai, menininkai ir kūrybos žmonės bus pripažinti ir ims kurti su dar didesniu entuziazmu bei energija. Iš visų pusių Svarstyklės jaus pagarbą, pritariančius žvilgsnius ir šilumą. Nors praeitais metais jos nemažai keliavo, šiais metais kelionių bus pažerta dar daugiau. Prancūzija ir Norvegija – štai Svarstyklių šalys. Jos taip pat aplankys Indiją ir Kiniją. Šiose šalyse atsigaus, pailsės ir grįžusios tiesiog pasiners į savo kūrybinį darbą. Šiais metais Svarstyklės tiesiog klestės. Tigro metais jos išvaikys baimes ar negalavimus, jas lydės drąsa, energija, ryžtas ir optimizmas.
Skorpionas (10.24-11.22)
2010 metai Skorpionui bus išties sėkmingi ir keliauningi. Šio ženklo žmonių laukia itin didžiulės permainos. Visus metus Skorpionai jausis energingi ir kaip niekada pakylėti. Skorpionai pradės naują savo gyvenimo ciklą. Pirmiausia pasikeis Skorpiono2010-tigro-metai.jpg pasaulėžiūra, sukonkretės tikslai, jie pradės tiksliai jausti, ko nori iš šio gyvenimo. Šių metų globėja Saulė šildys visus Skorpionus ir suteiks jiems puikių galimybių klestėti, vystytis ir gimdyti vaikus. Žodžiu, visavertis gyvenimas. Daugeliu atvejų Skorpionų pasisekimas priklausys ir nuo aplinkinių žmonių. Tad neužrieskite uodegos. Jūsų šalys – Norvegija, Islandija, Portugalija, Marokas ir Tunisas. Iš tolimesnių – Čilė, Peru ir Bolivija. Daug keliausite po Lietuvą.
Šaulys (11.23-12.21)
2010 metai Šauliams bus pelningi, jiems pavyks labai daug ką pasiekti. Pasikliaudami labiau patyrusiais ir sekdami vyresnių patarimais, daug ką įgyvendins. Turės pakankamai pinigų ir galės sau laisvai gyventi. Pavasarį jų gyvenimas pagaliau susitvarkys, taps šviesesnis ir ramesnis. Šis periodas bus idealus. Visus nusivylimus ir problemas Šauliai paliks praeičiai ir išmoks gyventi Čia ir Dabar. Jei taps optimistiškesni, atsipalaidavę ir džiautigroo-metai.JPGgsis gyvenimu, visi tikslai bus pasiekti, o planai įgyvendinti. Veikiami Saulės, energingieji Šauliai sėkmingai derėsis. Jie nemažai laiko skirs saviugdai ir asmeniniam gyvenimui. Pagaliau pajus gyvenimo skonį, kuris iki šiol buvo gan nespalvotas, energija kunkuliuos ištisus metus. Šuoliuos kaip Tigras. Vienišus Šaulius pagaliau aplankys meilė. Antrąją savo puselę jie tikriausiai sutiks vasarą ir gana keistomis aplinkybėmis. 2010 metais Šauliai daug keliaus, o keliaudami ir sutiks savo išrinktąją. Pats geriausius šių metų mėnuo Šauliams – liepa. Jie keliaus į Prancūziją, Sankt Peterburgą ir Tailandą.

Ožiaragis (12.22-01.20)

2010 metai visiems Ožiaragiams bus itin judrūs ir neš gėrybes tarsi iš gausybės rago. Su beprasidedančiais Tigro metais ir visas svajas galės įgyvendinti. Ožiaragiai pradės kopti karjeros laiptais, susireguliuos santykiai šeimoje ir bendrai visame gyvenime. Su aplinkiniais sutars puikiai, ypač pasitikės savo jėgomis. 2010 metai bus pilni staigmenų ir netikėtumų. Visi visatos kūnai Jums rekomenduoja pagaliau atlikti tai, kas jau seniai atrodė neįmanoma. Dangaus šviesuoliai kaip niekada bus palankūs Ožiaragiams visus šiuos metus, tad naudokitės šia išskirtine privilegija.baltasis-tigras.jpg Iš prigimties Ožiaragiai – tikri keliauninkai! Tad didžiausiam jų džiaugsmui 2010 metai jiems ruošia kelius ne tik į svečias šalis ir miestus, bet ir skrydžius link naujų žinių, perspektyvų ir galimybių erdvių. Šie metai – tai pats laikas užsiimti kuo nors nauju, tarkim, šokti su parašiutu, pačiuožti vandens slidėmis ar praskrieti su parasparniu. Puiki galimybė patirti naujų potyrių ir išgyvenimų, atrasti savo dar nežinomus talentus. Geriausios kelionės į Kroatiją, Graikiją ir Didžiąją Britaniją. Vilios ir tolimesni kraštai – Egiptas, Gruzija, Tailandas, Birma ir Vietnamas.
Vandenis (01.21-02.18)
2010 metai Vandeniams žada ypač įdomių permainų. Visi šie metai bus gerokai optimistiškesni nei praėjusieji. Jau pavasarį Vandeniai pajus, kad yra pasirengę valdyti situaciją ir ją gerinti, supras, kad norint pakeisti pasaulį pirmiausia reikia keisti save. Žiemos pradžioje pajus didžiulį jėgų antplūdį. Vasarą gaus daugiausia pajamų, tad pagaliau pavyks pasidėti šiokį tokį pamatą savo nenuorama-ieskotojas-tigras.JPGlaimingai ateičiai. O kai yra pagrindas, galima ręsti sienas, kloti stogą – visi užmojai bus sėkmingai įgyvendinti. Rudenį Vandeniai gali kiek atsipalaiduoti ir pasidžiaugti ilgai lauktu poilsiu. Aktyvus poilsis gamtoje bei netradicinės kelionės jiems padovanos ne tik naują energijos užtaisą, bet ir pastūmės naujų pozityvių pokyčių link! Tigro metais Vandeniai keliaus į Prancūziją, Austriją, Ispaniją ir Portugaliją, taip pat į Malaiziją, Indiją, Tailandą, tikėtina – ir į Pietų Amerikos žemes.
Žuvys (02.19-03.20)
2010 metai atpūs kai kurių netikėtų pokyčių Žuvies ženklo žmonėms. Paaukštinimas tarnyboje, kažkokio svarbaus darbo užbaigimas, kelionė į seniai svajotą svečią šalį… Šiais Baltojo Tigro metais Žuvys ras išeitį iš bet kokios keblios padėties ir galės trimituoti pergalės treles. Šiuos metus visatos kūnai Žuvims siūlo daugiau laiko skirti savo artimiesiems. Dėmesys šeimai, namams tiesiog būtinas. Padovanokite savo artimiesiems šilumą, meilę, švelnumą… Pavasaris – pats tinkamiausias laikas kelionėms. baltas-tigras.jpgPatirti įspūdžiai šildys visus metus. Gegužę, patį gražiausią metų laiką, laukia kelionė į Ispaniją iki pat Portugalijos. Tolimesnės šalys, į kurias susiruošite, – Iranas, Turkija ir Gruzija. Gal net pavyks nukakti į Australiją ar Naująją Zelandiją. 2010 metai – aktyvūs, kupini naujų pažinčių, viskas klostysis stebėtinai darniai ir puikiai.
Linkime Jums neišdildomų įspūdžių, nuostabių kelionių bei daugybės naujų ir galbūt netikėtų atradimų!
Su pagarba ir meile
Astrologas Nikodamas

DALINTIS

2 KOMENTARAI